Echipe proprii, oameni calificati

Lucram fara intermediari, cu echipe proprii de instalatori. Personalul este instruit, calificat, experimentat si de incredere.

Be green!

Obtine energie regenerabila care te va ajuta sa devii propriul tau furnizor de energie.

LSG Group, echipa ta de instalatori autorizati AFM

Cu noi beneficiezi de servicii complete, de la consultanta la montaj si mentenanta. Ai nevoie de un singur furnizor pentru a duce la bun sfarsit proiectul Casa Verde 2023 si montajul panourilor fotovoltaice il executam cu precizie milimetrica.

Solutii la cheie

Includem punerea in functiune

Datorita programului Casa Verde 2023 ai ajuns aici! Nu a fost usor sa urmezi toti pasii birocratici. De acum si pana la a deveni independent energetic mai este un singur pas: alegerea instalatorului validat pentru Casa Verde 2023. LSG Group este mai mult decat o firma eligibila pentru programul Casa Verde, este garantia executiei rapide a montajului panourilor fotovoltaice.

LSG Group isi propune sa fie solutia completa! De la consultanta specializata in alegerea panourile fotovoltaice pana la montarea lor in timp optim si punerea in functiune a sistemului, suntem echipa care te ajuta in toti pasii acestui proiect. In plus, instalatorii nostri sunt autorizati AFM, parteneri de incredere pentru proiectul tau.

about Image
15

+

Ani de experienta

Pachet Standard

Sistem fotovoltaic monofozat

ON-GRID 5 KW

Solicita Oferta

Cu o contributie proprie de doar 2.000 de lei, iata ce include acest pachet:

  • Panou fotovoltaic - minim 450 Wp monocristalin
  • Structura metalica
  • Invertor
  • Modul comunicatie
  • Accesorii - cablu, mufe
  • Contor inteligent

Instalatori acreditati

Esti interesat de proiectul de instalare Casa Verde 2023? Echipa noastra de instalatori acreditati AFM Romania este dedicata si implicata. LSG Group, expertul tau in montarea panourilor fotovoltaice, iti pune la dispozitie oameni pregatiti. Ne place sa punem accentul pe competenta noastra si pe faptul ca venim intotdeauna cu o abordare eficienta si ne axam pas cu pas pe toate etapele proiectului.

Prestam servicii pentru proiecte de energie regenerabila, servicii ce includ consultanta si executie. Mai mult decat atat, portofoliul nostru cuprinde servicii extinse. Clientii nostri au parte de solutii complete pentru intretinerea si mentinerea performantei optime a sistemelor fotovoltaice instalate.

Stim ce implica programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, care sunt etapele si ce presupun subventiile de la stat pentru instalarea acestor sisteme. Ne recomanda proiectele finalizate cu cu succes. Am implementat peste 150 de proiecte, in tari precum: Romania, Ungaria, Mongolia, Australia, Belarus, Siberia. Suntem in masura sa oferim consultanta practica fiecarui client. Ne recomanda profesionalismul si dedicarea pe care o punem la dispozitie in orice proiect, executat oriunde in tara.

Background

Fii prosumator!

Poti produce energie electrica in regim propriu

Prosumatorul este si consumator si producator de energie electrica. Pentru a deveni unul, prima conditie este sa instalezi un sistem fotovoltaic care sa produca surplus de energie. A doua conditie este sa montezi panourile fotovoltaice printr-o firma autorizata, cu instalatori avizati.

Economiseste

Foloseste energia solara si poti genera economii insemnate la facturile tale de energie electrica.

Plus valoare pentru proprietate

Creste valoarea proprietatii. Daca alegi sa iti produci singur energia, va conta in momentul inchirierii sau vanzarii.

Protejeaza Mediul

Contribui activ la protejarea mediului, reducand poluarea. Energia produsa este sustenabila.

O solutie profitabila

Gestioneaza consumul, fara sa depinzi de cresterile de pret la energie.

Consultanta, proiectare, executie, toate serviciile de la un singur furnizor. Solicita Oferta

image

Fiecare solicitare o transformam intr-un alt proiect personalizat. Te asteptam sa ne contactezi pentru a beneficia de preturile noastre excelente si expertiza noastra in domeniu.

Solicita Oferta

Stiai ca suntem prima si singura companie care a proiectat, executat si pus in functiune sisteme de stocare a energiei de tip 7MW, ce furnizează servicii de reglaj secundar pentru Transelectrica? Colaboreaza cu noi!

background

Recenzii

Testimonial Author
B. Mircea
Testimonial Author
A. Alin
Testimonial Author
David M.
background

Intrebari Frecvente despre montarea panourilor solare

Te-ai inscris in programul Casa Verde Fotovoltaice 2023, cunosti detaliile despre sistemele solare fotovoltaice, dar ai intrebari despre colaborarea noastra? Iata cum te ajutam sa obtii energie din sursa regenerabila:

Recomandam instalarea panourilor fotovoltaice pe acoperis. In oferta noastra includem in pret si structura de montaj, pentru orice tip de acoperis, pentru care oferim garantie de 10 ani.
Fiecare proiect este diferit si poate implica provocari. Instalarea propriu-zisa poate avea ca timp de executie aproximativ 3 zile. Vei primi un termen estimativ in oferta solicitata.
LSG Group se regaseste in lista de instalatori validati de AFM. Poti avea incredere deplina in noi cat si in procesul de instalare a panourilor fotovoltaice din programul Casa Verde 2023 si nu numai.
Depinde de consumul anual de energie electrica, dar si de performanta panourilor. Recomandam sa supradimensionezi sistemul, pentru ca pe viitor pot interveni si alti consumatori.